9e Bokkenwandeling

voor liefhebbers van exclusieve bockbieren

Drie routes tijdens negende editie van Bokkenwandeling Leiden Op zondag 3 november 2019 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze de negende editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés . In elk café krijgen de deelnemers een Bockbier van een kleine Nederlandse brouwerij te proeven. De Bockbieren worden vergezeld van een klein bijpassend hapje. Bij de start ontvangt men een speciaal glas, een stempelkaart, een (handige) attentie, routebeschrijving en zes bockbierbonnen. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Achttien authentieke Leidse cafésDe Bokkenwandeling is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen maar niet minder gezellig bierevenement in Leiden. De deelnemers wandelen via de rode, groene of blauwe route langs zes van de achttien deelnemende cafés: Café de Spijkerbak, Café de Pelikaan, Café New Bad Habits, Café de Roze Beurs, Café de Keyzer, Café V-Kings, Lunchroom Snijers, Petit restaurant-café de Valk, Café Lemmy’s, café ‘t Praethuys, Pakhuis, Etablissement Einstein, Café Jantje van Leiden, Café Plantage, Grandcafé restaurant de Vriend, Aloha, Restaurant Scarlatti en Dranklokaal de WW.

Kaarten BokkenwandelingKaarten voor de Bokkenwandeling kosten € 32,50 en zijn te koop via www.bokkenwandeling.nl en vanaf 5 oktober bij onder andere: De Bierwinkel, Hartesteeg 9, Leiden; Drankenhandel Leiden, Zeemanlaan 22b, Leiden; Slijterij Wijnhandel Jan Toet, Diamantplein 1, Leiden; Slijterij Adegeest, van Beethovenlaan 19, Voorschoten en Uw Topslijter In de Hoftuin, Anjelieren 13, Rijnsburg.

Meer info: www.bokkenwandeling.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *