Met haar smaakvariatie en -rijkdom verdient EleganT bier, naast de wijnen, een volwaardige plek op de menukaart:
Wat zijn bijvoorbeeld mooie combinaties:
Bij forel en kalkoen past een EleganT Springmeid met haar friszure smaak.
Bij garnalen, oesters, inktvis en kruidige Oosterse en Zuidamerikaanse gerechten is een EleganT Blondje met haar hoppig aroma de perfecte combinatie.
Bij Hollandse kazen, pizza, noten, paddestoelen en kwartel drinkt men het best EleganT Bruintje met zijn bitterzoete smaak.
Wild zwijn, blauwe aderkazen, schimmelkazen en zoete desserts laten zich het best begeleiden door EleganT Winterprinses met zijn complexe kruidige smaken.
Gamba’s, zalm, kalfsvlees en eend combineren mooi met EleganT Groupie, met de pittige aroma’s van een tripel.
Kreeft, schol, kip en ham laten zich mooi omlijsten door EleganT Callgirl, een echte weizzen.
EleganT Deerne doet het als licht-bitter kersenbier goed bij kaaskroketten, camembert en friszure salades.
En tenslotte de Nimf als een porter past goed bij Osseworst en zuurkool.
Keuze genoeg dus.